• Program


    Ybl, az építészlegenda – séta a Várkert Bazárban

    Ybl, az építészlegenda – séta a Várkert Bazárban

    A Várkert Bazár újjászületése eredeti pompájában méltó tisztelgés egyik legnagyobb építészünk, Ybl Miklós emléke előtt. Idegenvezetésünk során az épület azon részei is bejárhatóak, amelyek a nagyközönség számára nem, vagy csak részben látogathatóak!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 15. szombat, 15:00

    Szakképzett idegenvezetőink magyar nyelven mutatják be a látogatóknak a Várkert Bazárt a Testőrpalotától a Neoreneszánsz kerten át a Déli palotákig.

    Indulás: Az Ybl szobortól (Várkert Bazár főbejárattal szemben)

    FIGYELEM! A séta a Várkert Bazárban című tematikus túrák egyes előadásai közt nagy a tartalmi átfedés. A sétákon mindig a címben megjelölt témakör áll fókuszban.

    (tematikák: Ybl, az építészlegenda; Sisi, Magyarország szerelmese; A főváros ékszerdoboza)

    Ajánlatunk


    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

    Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016