• Program


    Zárt tárgyalás - Spirita Társulat - Bemutató

    Zárt tárgyalás - Spirita Társulat - Bemutató

    A Spirita Társulat előadása

    Jean-Paul Sartre azonos című műve alapján

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 22. csütörtök, 20:00

    Bemutató

    Három ember - két nő és egy férfi - találkozik egy elegáns szalonban. Igen hamar rájönnek, hol vannak... csak azt nem értik, hol marad a hagyományosan elképzelt testi kínzás: a forróvizes üstök, a tüzes karók, az ördögök kara. Beszélgetni kezdenek, és szép lassan mindhármukról lehullik az álarc: kiderül, mit követtek el a Földön, miért kerültek ebbe a zárt, nyomasztó, klausztrofób világba, ahol látszólag semmi más nem várt rájuk, csak ők egymásra. Ahogy feltörnek az érzelmek, s előbújik az emberi gyarlóság, agresszió és élethazugságok valódi arca, fokozatosan rádöbbennek: ebbe a Pokolba nem kell hóhér. A vendégek magukat szolgálják ki.

    Jean-Paul Sartre pesszimista kamaradrámájának hősei gyötrődő, súlyos bűnökkel terhelt alakok. Evilági bűneiket takargatva, taktikai játszmákba bocsátkozva igyekeznek megőrizni méltóságukat és reményüket - ám az érzelmi viadalok a legbiztosabbnak tűnő falakat is lerombolják, s hőseink kisvártatva meztelenek egymás előtt, mint a férgek.


    Garcin - Krausz Gábor
    Estelle - Kálmán Henrietta
    Inés - Fekete Patricia
    Pincér (hangja) - Korcsmáros András

    Köszönet a jelmezekért: Rákóczi Fanni, Galkó Janka
    Fény és hang: Ágoston András

    Rendező: Egressy G. Tamás

    Egyetlen alkalommal a Bethlen Téri Színházban: Június 22-én 20 órától!

    Az előadás megtekintését 16 éven felülieknek ajánljuk.

    Az előadás időtartama 75 perc

    Ajánlatunk


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

    Ajánló


    Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016