• Program


    Zoób Katti - Budapest Central European Fashion Week

    Zoób Katti - Budapest Central European Fashion Week

    A Budapest Central European Fashion Week az év legkiemelkedőbb divateseménye Magyarországon, amelyen számos ismert és tehetséges tervező kap lehetőséget a 2018-as őszi/téli kollekciójának bemutatására a visegrádi négyek országaiból. Lélegzetelállító, a világörökség részét képező, neoreneszánsz helyszín Budapest szívében, különlegesen formatervezett kifutó, inspiráló nemzetközi látogatók, élő közvetítés és rengeteg kreatív energia.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 28. szombat, 20:00

    A jegyet minden show előtt kötelező a helyszínen karszalagra váltani, melyeket a show előtt leghamarabb 2 órával lehet átvenni a kijelölt pontokon.

     

    Ajánlatunk


    A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

    A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Ajánló


    Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016