• Program


    ZORÁN koncert

    ZORÁN koncert

    Zorán koncert a Tokaj Fesztiválkatlanban

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 2. szombat, 20:00

    A legendás énekes, Sztevanovity Zorán koncertje zárja szeptember 2-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadi programját.

    Zorán a magyar zenei élet egyik legnagyobb, a mai napig aktív, folyamatosan koncertező legendája. Rengeteg közkedvelt, hangulatos, fülbemászó dal fűződik hozzá előadóként, és zeneszerzőként egyaránt. Hiszen ki ne ismerné az Apám hitte című nosztalgikus balladát, melyet testvérével, Dusánnal írtak édesapjuk emlékére, vagy akad-e – korosztálytól függetlenül  – olyan magyar zenekedvelő, aki ne dúdolta volna még a melankolikus A szerelemnek múlnia kell jól ismert dallamát egy-egy csalódás után. A lista, Zorán emlékezetes, már-már örökzöld alkotásainak sora túl hosszú ahhoz, hogy felsoroljuk, vagy akár azt a rengeteg hangulatot megidézzük, amikről ezek a boldog-szomorú szerzemények szólnak.

    Az idei nyárutón, 2017-es turnéja egyik állomásaként, szeptember 2-án este a Tokaj Fesztiválkatlanban romantikus-emlékezős dalaihoz tökéletesen illő helyszínen, a csillagos ég alatt ad koncertet. A körülbelül két órás szabadtéri előadás alatt lehetőségünk lesz elgondolkodni az élet dolgain, időt utazni, együtt sírni-nevetni, hiszen a legújabb daloktól kezdve a ritkán játszott szerzeményeken keresztül, a kihagyhatatlan klasszikus Zorán slágerekig megszólal majd jó pár, a Liszt- és Kossuth-díjas énekes-zeneszerző nem mindennapi, zeneileg és témáját tekintve is izgalmas repertoárjából.

    A Zorán koncert a Tokaj Fesztiválkatlan Főszínpadán kerül megrendezésre.

    Ajánlatunk


    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Ajánló


    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016