• Program


    Zorán koncert

    Zorán koncert

    Zorán a magyar zenei élet egyik legnagyobb, a mai napig aktív, folyamatosan koncertező művésze.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 21. szerda, 19:00

    Rengeteg közkedvelt, hangulatos, fülbemászó dal fűződik hozzá előadóként, és zeneszerzőként egyaránt. Hiszen ki ne ismerné az Apám hitte című nosztalgikus balladát, melyet testvérével, Dusánnal írtak édesapjuk emlékére, vagy akad-e – korosztálytól függetlenül – olyan magyar zenekedvelő, aki ne dúdolta volna még a melankolikus A szerelemnek múlnia kell jól ismert dallamát egy-egy csalódás után. A lista, Zorán emlékezetes, már-már örökzöld alkotásainak sora túl hosszú ahhoz, hogy felsoroljuk, vagy akár azt a rengeteg hangulatot megidézzük, amelyekről ezek a szerzemények szólnak.

    A körülbelül két órás  előadás alatt lehetőségünk lesz elgondolkodni az élet dolgain, utazást tenni az időben, együtt sírni-nevetni, hiszen a legújabb daloktól kezdve a ritkán játszott szerzeményeken keresztül, a kihagyhatatlan klasszikus Zorán slágerekig megszólal majd jó pár, a Liszt- és Kossuth-díjas énekes-zeneszerző nem mindennapi, zeneileg és témáját tekintve is izgalmas repertoárjából.

    Ajánlatunk


    Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    zenés játék két részben

    Ajánló


    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016