• Program


    Zorán Turné 2018-Vecsés

    Zorán Turné 2018-Vecsés

    A tavalyi hatalmas siker után 2015-ben is Vecsésre érkezik Zorán turnéja.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 26. csütörtök, 19:00

    Az elmúlt bő két évtizedben Zorán majd minden évben nagykoncerttel örvendeztette meg közönségét. Tizenegyszer lépett fel a Budapest Sportarénában, öt alkalommal dupla koncerten a Művészetek Palotájában, de játszott zenekarával a Vígszínházban, az Erkel Színházban és más nagyobb koncerthelyszíneken is.
    Zorán ezúttal is bátran válogat gazdag repertoárjából. A színpadon igazi zenei csemegéket szólaltat meg, de a programjából természetesen nem hiányozhatnak a „kihagyhatatlan”, erejükből az évtizedek során mit sem vesztő dalok sem.

    Ajánlatunk


    A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Ajánló


    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016