• Program


    Zsidó Kulturális Fesztivál 2018: Csordás Klára és Harazdy Miklós kamaraestje

    Zsidó Kulturális Fesztivál 2018: Csordás Klára és Harazdy Miklós kamaraestje

    Különleges komolyzenei produkcióval készül Csordás Klára mezzoszoprán operaénekes és Harazdy Miklós zongoraművész.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 30. csütörtök, 18:00

    Közös estjükön zsidó zeneszerzők, Mendelssohn, Mahler, Korngold, Schönberg, Offenbach, Hahn, Weill, Bernstein és Gershwin műveiből adnak elő egy válogatást. A műsorra tűzött dalokat és áriákat Csordás Klára németül, angolul, franciául, magyarul és jiddisül énekli.

    A Párizsban élő Csordás Klára Bécsben kezdte énekesi karrierjét, és azóta rendszeres fellépője mind az európai, mind az amerikai kontinens hangverseny-színpadain, tapsolhattak neki a világ szinte összes jelentős koncerttermében.

    Harazdy Miklós a Magyar Állami Operaház főkorrepetitora, a Zeneakadémia billentyűs és akkordikus hangszerek tanszékének professzora, aki hazai és külföldi hangversenyeken rendszeres kísérője volt olyan operaénekeseknek, mint Rost Andrea, Miklósa Erika, Andor Éva vagy Sass Sylvia. Fellépett Európa több országában, Oroszországban, az Egyesült Államokban és Japánban is.

    Ajánlatunk


    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Ajánló


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016