• Program


    Zsidó Kulturális Fesztivál 2018: Ethnofil együttes koncertje

    Zsidó Kulturális Fesztivál 2018: Ethnofil együttes koncertje

    Világzene egy másik Univerzumból. Az Ethnofil hangulatok és atmoszférák eklektikus kavalkádjába szippantja hallgatóit. Sajátos világot teremtenek, ahol a szabad zenélés és improvizáció uralkodnak egy határok nélküli, mégis összefüggő rendszerben.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 29. szerda, 19:00

    A héttagú csapat eredetileg a magyar népzenei örökség továbbmentését tűzte ki célul sosem hallott, modern kontextusba helyezve azt. Ám a fiatal zenészek gondolkodása folyamatosan nyílt az elektronikus, soul és kortárs világzenei irányok felé. Koncertjükön szaxofonra és hegedűre hangszerelt, klezmer alapú összeállítással készülnek, amelyet pszichedelikus hangzású, elektronikus effektekkel gazdagítanak, s előadásukban hangsúlyos szerepet kap az improvizáció is.

    A zenekar tagjai:
    Okos Viola – ének, hegedű
    Zahár Fanni – fúvósok
    Őrsi András – effektek
    Weil András – billentyűk
    Kocsis Levente – basszusgitár
    Moldván Zsolt – ütőhangszerek
    Okos Gergely – dobok

    Ajánlatunk


    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

    Ajánló


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés,…

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016