• Program


    Zsidó Kulturális Fesztivál 2018: Malek Andrea Soulistic-Balázs Fecó, Szalóki Ági

    Zsidó Kulturális Fesztivál 2018: Malek Andrea Soulistic-Balázs Fecó, Szalóki Ági

    Malek Andrea Soulistic
    Vendégek: Balázs Fecó, Szalóki Ági, Magyar Virtuózok Kamarazenekar

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 28. kedd, 20:00

    Malek Andrea és zenésztársa, Jáger Bandi a fesztivál visszatérő vendégei, akik az idei rendezvénysorozat alkalmából rendhagyó, egyszeri és megismételhetetlen előadásra készülnek. Koncertjük különlegességét az adja, hogy olyan felállásban lépnek színpadra, ahogyan eddig még soha: a Malek Andrea Soulistic formáció ezúttal Szalóki Ágival, Balázs Fecóval és a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral egészül ki.
    Műsorukban zsidó dalszerzők és előadók dalaiból válogatnak, ezen kívül saját szerzemények és magyar népdalok is elhangzanak. Olyan szívhez szóló, szép dallamokat adnak elő, mint például Michel Legrand két legnagyobb slágere, a Summer knows és a Windmills of your mind, Seress Rezsőtől a Szomorú vasárnap, de felcsendül majd a Jiddishe Mame és a Beir mi bistu shein. Balázs Fecó legnagyobb slágereit adj elő, többek között Andreával duettben a Maradj velem című dalt. Szalóki Ági Karády Katalin elhíresült dalaival lép színpadra, természetesen ő is énekel majd egy duettet Malek Andreával. Kíséretük a Magyar Virtuózok Kamarazenekar lesz.

    A Malek Andrea Soulistic tagjai: Malek Andrea (ének), Jáger Bandi (zongora), Balogh Roland (gitár), Hárs Viktor (bőgő), Csejtei Ákos (szaxofon), Lakatos Pecek András (dobok).

    Ajánlatunk


    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016