• Program


    Zsidó Kulturális Fesztivál:To Meet Again - Trio Midnight feat, Szakcsi - Tony Lakatos
    2

    Zsidó Kulturális Fesztivál:To Meet Again - Trio Midnight feat, Szakcsi - Tony Lakatos

    Zsidó Kulturális Fesztivál:To Meet Again - Trio Midnight feat, Szakcsi - Tony Lakatos
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 6. szerda, 20:00

    2017.szept. 6 –án  este  20 órakor a Trio Midnight,Tony Lakatos Zsoldos Béla és Szakcsi Lakatos Béla  Gábor S. Pál örökzöld dalait idézik meg a Dohány utcai Zsinagógában a Zsidó  Kulturális  Fesztivál 2017. keretén belül.

    Live concert on Sept. 6 th: Songs of Pál S. Gábor performed by Trio Midnight, Tony Lakatos, Béla Zsoldos and Béla Szakcsi Lakatos.

    A Trio Midnight, Tony Lakatos, Zsoldos Béla és Szakcsi Lakatos Béla a fesztivál keretében mutatja be To Meet Again című lemezét. A magyar táncdalszerző, Gábor S. Pál örökzöld dalait idézik meg jazz verzióban, melyeket eddig inkább csak táncdalénekesektől hallottunk. Felcsendülnek majd olyan mindenki által ismert dallamok is, mint például a Cserháti Zsuzsa által népszerűvé vált, „Kicsi, gyere velem”, vagy a Kovács Kati énekelte „Úgy szeretném meghálálni” című dalok.

    A koncert első részében a Kossuth-díjas Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész szólóban  játszik a szerzemények közül: minden dalt szétszed, összerak, majd megint szétszed és újraértelmez. Hallunk majd közben mélységeket, kellemes lüktetésű jazz frazírozást, és természetesen magas szintű zongorázást.

    A második  részben a Trió Midnighttal - Oláh Kálmán zongora, Egri János bőgő, Balázs Elemér dob - lép színpadra a világhírű szaxofonzseni, Tony Lakatos és a kiváló vibrafonművész, Zsoldos Béla. A legnagyobb slágereket szedik egy csokorba szép színekkel ötvözve, kimunkált játékkal, végiggondolt hangszerelésekkel, nagyívű szólókkal. A csapat ügyesen lavíroz az emészthetőség határán mozgó modernség és a letisztult dallamos jazz határain belül. Nincs újraértelmezve a zene, csak ki van használva minden értéke.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016