• Program


    Zwack múzeumlátogatás, Unicum kóstolással

    Zwack múzeumlátogatás, Unicum kóstolással

    A közel 150 éves vállalat és alapító családja elképesztő történetei elevenednek meg egy rövidfilm formájában a Zwack gyár vetítőtermében, a látványos bevezető után pedig testközelből is találkozhat a legendás ital történelmével az Unicum kiállításon, mely a családi ereklyéktől a cég korszakalkotó plakátkampányáig széleskörű betekintést enged ebbe a kevéssé ismert világba.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 28. szombat, 11:00

    “Dr. Zwack! Das ist ein Unicum!” – jelentette ki II. József amint megkóstolta a királyi orvosa által készített főzetet és megalkotta a legendás elnevezést.
    Magyarország legismertebb és egyben legrejtelmesebb likőrje a Zwack család évszázados titkait őrzi. Az ital receptjének megőrzéséhez több hőstörténet is kötődik, többek közt az az eset, amikor a Zwack gyár 1948-as államosításakor a család hamis receptúrát adott át a kommunista államnak, így megőrizve az Unicum függetlenségét.

    A pontos előállítási mód és recept máig sem ismert, azt azonban tudjuk, hogy több mint 40 féle gyógynövény alkotja összetevőit, melyeket finomszeszben áztatnak, majd lepárolnak használat előtt.

    A közel 150 éves vállalat és alapító családja elképesztő történetei elevenednek meg egy rövidfilm formájában a Zwack gyár vetítőtermében, a túra első állomásaként. A látványos bevezető után, testközelből is találkozhat a legendás ital történelmével az Unicum kiállításon, mely a családi ereklyéktől a cég korszakalkotó plakátkampányáig széleskörű betekintést enged ebbe a kevéssé ismert világba.

    A túra fénypontjaként egy szakértő kíséretében tekintheti meg a gyár pincéjét, ahol több mint 500 fahordó őrzi a Zwack család büszkeségét. Ismerje meg az Unicum gyártási folyamatát és kóstolja meg a különböző ízeket egyenesen a hordókból csapolva. Az Unicum termékcsalád három ízvariánsa kerül bemutatásra, többek közt a még palackozás előtt álló Unicum, melyet egyedül itt ízlelhet meg. Emellett találkozhat az aszalt szilva ágyon érlelt Unicum Szilvával és a dupla hordós érleléssel készült, prémium minőségű Unicum Riservával is.

    Legyen részese egy bódító és feledhetetlen utazásnak, Magyarország kedvenc gyomorkeserűjével!

    A program tartalma:

    Belépő a Zwack múzeumba audio guide-dal
    Film vetítés a Zwack család és a gyár történetéről
    Idegenvezetés a múzeum területén
    3 különböző Unicum kóstolása: Unicum, Unicum Szilva, Exclusive Unicum Riserva

    Találkozó pont: Zwack Múzeum és látogatóközpont (1095 Budapest, Dandár út 1.)
    A választott időpont előtt 15 perccel szíveskedjenek megjelenni a múzeumban.
    A programon kizárólag 18 éven felüli személyek vehetnek részt.

    Ajánlatunk


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    „A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016