• Program


    Zwack múzeumlátogatás, Unicum kóstolással

    Zwack múzeumlátogatás, Unicum kóstolással

    A közel 150 éves vállalat és alapító családja elképesztő történetei elevenednek meg egy rövidfilm formájában a Zwack gyár vetítőtermében, a látványos bevezető után pedig testközelből is találkozhat a legendás ital történelmével az Unicum kiállításon, mely a családi ereklyéktől a cég korszakalkotó plakátkampányáig széleskörű betekintést enged ebbe a kevéssé ismert világba.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 28. szombat, 11:00

    “Dr. Zwack! Das ist ein Unicum!” – jelentette ki II. József amint megkóstolta a királyi orvosa által készített főzetet és megalkotta a legendás elnevezést.
    Magyarország legismertebb és egyben legrejtelmesebb likőrje a Zwack család évszázados titkait őrzi. Az ital receptjének megőrzéséhez több hőstörténet is kötődik, többek közt az az eset, amikor a Zwack gyár 1948-as államosításakor a család hamis receptúrát adott át a kommunista államnak, így megőrizve az Unicum függetlenségét.

    A pontos előállítási mód és recept máig sem ismert, azt azonban tudjuk, hogy több mint 40 féle gyógynövény alkotja összetevőit, melyeket finomszeszben áztatnak, majd lepárolnak használat előtt.

    A közel 150 éves vállalat és alapító családja elképesztő történetei elevenednek meg egy rövidfilm formájában a Zwack gyár vetítőtermében, a túra első állomásaként. A látványos bevezető után, testközelből is találkozhat a legendás ital történelmével az Unicum kiállításon, mely a családi ereklyéktől a cég korszakalkotó plakátkampányáig széleskörű betekintést enged ebbe a kevéssé ismert világba.

    A túra fénypontjaként egy szakértő kíséretében tekintheti meg a gyár pincéjét, ahol több mint 500 fahordó őrzi a Zwack család büszkeségét. Ismerje meg az Unicum gyártási folyamatát és kóstolja meg a különböző ízeket egyenesen a hordókból csapolva. Az Unicum termékcsalád három ízvariánsa kerül bemutatásra, többek közt a még palackozás előtt álló Unicum, melyet egyedül itt ízlelhet meg. Emellett találkozhat az aszalt szilva ágyon érlelt Unicum Szilvával és a dupla hordós érleléssel készült, prémium minőségű Unicum Riservával is.

    Legyen részese egy bódító és feledhetetlen utazásnak, Magyarország kedvenc gyomorkeserűjével!

    A program tartalma:

    Belépő a Zwack múzeumba audio guide-dal
    Film vetítés a Zwack család és a gyár történetéről
    Idegenvezetés a múzeum területén
    3 különböző Unicum kóstolása: Unicum, Unicum Szilva, Exclusive Unicum Riserva

    Találkozó pont: Zwack Múzeum és látogatóközpont (1095 Budapest, Dandár út 1.)
    A választott időpont előtt 15 perccel szíveskedjenek megjelenni a múzeumban.
    A programon kizárólag 18 éven felüli személyek vehetnek részt.

    Ajánlatunk


    Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott lesz: ZsDav, DoggyAndi, Jánosik Gergő, OwnMcKendry, Sajt32, Rolix, IceBlueBird és Aida Vagyok.

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

    Ajánló


    Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak…

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016