• 3189 program


  Zorán - Ti kértétek... Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Budapest Kongresszusi Központ

  A Zorán-koncertek törzsközönségétől gyakran érkeznek kérések olyan dalokra vonatkozóan, amelyek az utóbbi évek műsoraiban nem szerepeltek, és amelyeket a közönség szeretne újra hallani.

  Sylvia Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Erkel Színház

  Seregi László–Léo Delibes: Sylvia Balettkomédia két felvonásban

  A lepkegyűjtő Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Centrál Színház

  Webber 70! Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Papp László Budapest Sportaréna

  Delila Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Centrál Színház

  Molnár Ferenc bűbájos vígjátékának az ősbemutatója éppen 80 éve volt – ráadásul színházunk épületében, az akkori Pesti Színházban, olyan hajdani sztárokkal, mint Somlay Artúr, Darvas Lili, Muráti Lili és Mály Gerő...

  Korál - Amikor vége az utolsó dalnak is Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Papp László Budapest Sportaréna

  2018. május 5-én nagykoncerttel ünnepli fennállásának 40. évfordulóját a Korál. A 80- as, 90-es években hatalmas sikereket arató kultikus rock együttes a Papp László Budapest Sportarénában áll színpadra. A banda frontembere, Balázs Fecó zeneszerző-énekes felejthetetlen koncertet ígér.

  Presser 1507. koncert Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Papp László Aréna

  Presser Gábor 1507. koncertjét tartja 2018. október 7-én a Papp László Budapest Sportarénában. A minden ízében különlegesnek ígérkező, önálló arénakoncertre kilenc évet kellett várnia a rajongóknak. A Művész élete és pályafutása is több jubileumot ünnepel 2018-ban, amelyek szinte kiáltottak egy nagyszabású összefoglalásért.

  Volpone Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Városmajori Szabadtéri Színpad

  Ben Jonson: Volpone komédia (130 perc szünet nélkül)

  Mágnás Miska Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Budapesti Operettszínház

  A Mágnás Miska a magyar operett-irodalom egyik legsikeresebb műve, mely újból és újból bemutatásra kerül, zenés és prózai színházakban egyaránt.

  Dolgok, amikért érdemes élni Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Centrál Színház

  „Van egy listám, amit megosztanék veled. Hétéves voltam, amikor elkezdtem. Összegyűjtöttem a dolgokat, amikért érdemes élni. Bár anyukám ezekkel nem feltétlenül értett egyet… És te?”

  KÉTELY Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Belvárosi Színház

  A Pulitzer- és Tony-díjas dráma több, mint ötszázszor ment a Broadway-n, filmváltozatában, melyet maga a szerző rendezett, Meryl Streep és Philip Seymour Hoffman játszotta a főszerepeket.

  Les Misérables A nyomorultak Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Madách Színház

  IL DIVO Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Papp László Budapest Sportaréna

  A Timeless egy izgalmas utazás, amilyenben még nem volt részük az Il Divo rajongóknak, és ha hinni lehet a kvartett tagjainak, márpedig sosem állítottak valótlant, az időutazás mellett, felejthetetlen élményekkel is gazdagodnak. Mondjuk, ez nem újdonság, mert hosszú évek óta varázsolják szebbé, felejthetetlenné a zenerajongók millióinak napjait.

  Valódi hamisítvány Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Belvárosi Színház

  Stephen Sachs: Valódi hamisítvány vígjáték Fordította: Kovács Krisztina

  Egy éj a Paradicsomban Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Vígszínház

  Rendező: Michal Dočekal bohózat A vígszínházi változatot készítette: Michal Dočekal és Závada Péter, Mátrai Diána Eszter, Vörös Róbert

  Marica grófnő Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Budapesti Operettszínház

  Ha A Csárdáskirálynő Kálmán Imre legtöbbet játszott műve, akkor kétségkívül a Marica grófnő a legizgalmasabb és legkedveltebb… Ami nem csoda, hiszen egy slágerekkel teli, különleges, mégis korszerű történet elevenedik meg különböző, saját maguk gyártotta hazugságok hálójában vergődő szerelmes emberekről!

  Trianon -rockopera Jegyvásárlás
  13 Esemény
  Esztrád Színház

  Trianon Rockopera ősbemutató

  Csókos asszony Jegyvásárlás
  13 Esemény
  József Attila Színház

  Zerkovitz Béla – Szilágyi: Csókos asszony operett 2 felvonásban, 3 képben  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016