• AZ ŐRÜLT NŐK KETRECE musical két részben a Kultúrbrigád és az Átrium előadása Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt. Az előadás időtartama: 3 óra 15 perc, egy szünettel.

  Tüskecsarnok

  Itt az idő, hogy a legnagyobb illuzionisták a magyar közönséget is elvarázsolják! A The Illusionists – Direct from Broadway produkció a Szöveg Színház Produkció közreműködésével kerül színpadra a Tüskecsarnokban 2018. május első hetében több alkalommal.

  Katona József Színház

  Alekszandr Puskin: Borisz Godunov

  Katona József Színház

  Martin McDonagh: Hóhérok Fordította: Morcsányi Géza

  Katona József Színház

  Anton Pavlovics Csehov: Sirály Az előadás hossza: 2 óra 40 perc, egy szünettel

  Auditórium Hungaricum

  Újraélednek a '60-as évek legnagyobb házibulijai a korszak élő legendáival, 60 fős szimfonikus tánczenekar, 50 fellépő! Egyszeri és megismételhetetlen!

  Erkel Színház

  Wayne Eagling / Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij: A diótörő Mesebalett két felvonásban

  MADÁCH SZÍNHÁZ

  Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

  Katona József Színház

  William Shakespeare: Minden jó, ha vége jó Magyar szöveg: Vas István fordításának felhasználásával Várady Szabolcs.

  BOK Csarnok

  Miért álmodunk? Mire valók az álmok? Miért vannak a rossz álmok? Ebben a fordulatos, magával ragadó és vicces családi musicalben ezekre a kérdésekre is fény derül.

  Budapesti Operettszínház

  Tolcsvay László - Müller Péter - Müller Péter Sziámi: Isten pénze

  Audi Aréna

  A 6 kontinensen több mint 60 millió néző által látott és a filmvászonról is jól ismert, az ABBA legendás dalaira épülő sikermusical a Madách Színház sztárjaival Győrben.

  Papp László Budapest Sportaréna

  Kowalsky meg a Vega 15 éves jubileum 15 év, 8 album, rengeteg koncert, videoklip és emlék – ünnepel a Kowalsky meg a Vega, és nem csak úgy ímmel-ámmal: idén dupla album, a 2018-at a jubileum évét pedig Aréna koncerttel nyitják meg.

  Papp László Budapest Sportaréna

  Számtalan telt házas klubkoncertés megannyi nagyszínpados fesztivál fellépést követően MAJKA és CURTIS 2018-ban először az Arénában!

  WE WILL ROCK YOU - QUEEN - BEN ELTON MUSICAL a PS Produkció előadása a BOK (volt Syma) Csarnokban 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

  Papp László Budapest Sportaréna

  Az Omega velünk élő történelem. 55 éve bizonyítják újra és újra, hogy különleges helyet foglalnak el zenei életünkben. Minden jelzőt elmondtak már az Omegáról, mégsem tudjuk pontosan, mi a titok, van-e egyáltalán?  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016