• Program


  0. Spájz fesztivál - Szombati napijegy
  5

  0. Spájz fesztivál - Szombati napijegy

  Ha voltál már a nagyi spájzában, akkor tudod, hogy milyen szűk hely, s mégis mennyi jót s finomat tud rejtegetni! Sosem hagyod el a kamrát anélkül, hogy ne lennél tele. A mi Spájzunk sem óriási, de sok jó ember kis helyen is elfér! Ezen felül pedig dugig tömheted magad művészettel, zenével, jókedvvel, nevetéssel, apró fesztivál élménnyel!

  0. Spájz fesztivál - Szombati napijegy

  Ha voltál már a nagyi spájzában, akkor tudod, hogy milyen szűk hely, s mégis mennyi jót s finomat tud rejtegetni! Sosem hagyod el a kamrát anélkül, hogy ne lennél tele.
  A mi Spájzunk sem óriási, de sok jó ember kis helyen is elfér! Ezen felül pedig dugig tömheted magad művészettel, zenével, jókedvvel, nevetéssel, apró fesztivál élménnyel!
  Csatlakozz hozzánk szeptember 18-án a hétvégére, s raktározd el az ott szerzett emlékeket az őszi szürkeségre, s téli fagyokra.

  Programok:

  10:00-től Műhelyek a Kossuth 15-ben
  - Vászontáska nyomás
  - A nyár elspájzolása
  - Diafilmvetítés
  - Hangszerkészítés spájzeszközökből
  15:00 Ferenczi György és Rackajam zenekari workshop (Nagy Kohó)
  - zenészeket, zenekarokat várunk!
  17:00 Ferenczi György és a Rackajam koncert (Nagy Kohó)
  15:00 Mondasz tesséket? (Öregiskola)
  A Mondasz tesséket? című előadásban 5 fiatal színész hozza karnyújtásnyi távolságra, kivonatolt és humorral bőven átszőtt formában a meghallgatások színes és kevésbé színes pillanatait, furcsa világát és faramuci helyzeteit.
  18:00 Betegnaplók (Öregiskola)
  - Csáth Géza írásai alapján írta és rendezte Varró Ilona Ágnes.
  18:30 Zajnal koncert (Nagy Kohó)
  20:30
  aurevoir. koncert (Nagy Kohó)
  0:00  Éjféli séta a Nagy-Szénásra
  - 360 fokos kilátás egy pohár borral

  Támogatnád a fellépőket, vagy a Spájzot hogy még több élményt rakhassunk el télire nektek? Vagy jönnél spájzolni, de idén nem tudsz velünk tartani? Ez neked szól: végy támogatói jegyet, hogy a zenészeink is boldogak legyenek!

  Ajánló
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016