• Program


    1. Spájz fesztivál - Vasárnapi napijegy
    5

    1. Spájz fesztivál - Vasárnapi napijegy

    Ha voltál már a nagyi spájzában, akkor tudod, hogy milyen szűk hely, s mégis mennyi jót s finomat tud rejtegetni! Sosem hagyod el a kamrát anélkül, hogy ne lennél tele. A mi Spájzunk sem óriási, de sok jó ember kis helyen is elfér! Ezen felül pedig dugig tömheted magad művészettel, zenével, jókedvvel, nevetéssel, apró fesztivál élménnyel! Csatlakozz hozzánk szeptember 4-én…  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 5. vasárnap, 9:00

    1. Spájz fesztivál - Vasárnapi napijegy

    Ha voltál már a nagyi spájzában, akkor tudod, hogy milyen szűk hely, s mégis mennyi jót s finomat tud rejtegetni! Sosem hagyod el a kamrát anélkül, hogy ne lennél tele. A mi Spájzunk sem óriási, de sok jó ember kis helyen is elfér! Ezen felül pedig dugig tömheted magad művészettel, zenével, jókedvvel, nevetéssel, apró fesztivál élménnyel! Csatlakozz hozzánk szeptember 4-én a hétvégére, s raktározd el az ott szerzett emlékeket az őszi szürkeségre, s téli fagyokra.

    9:00-14:00 műhelyek, vásár és gyerekprogramok a Tandemnél (a Tandem udvarára a belépés ingyenes)

    9:00 Adnijóga a Tandemnél

    14:00 Kirándulás - találkozó a Tandemnél

    16:00 Hogy én lehessek én - zenés énkeresés Máté Péter dalokkal fűszerezve, Öregiskola

    17:30 Resti Kornél - Nagy Kohó

    19:00 Csángálló - Nagy Kohó

    20:30 Pásztorhóra moldvai táncháza - Nagy Kohó

     

    Ajánlatunk


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Helyszín: Mihai Eminescu Kulturális Központ (Strada Nicolae Grigorescu 19, Târgu Mureș 540095, Románia) Kapunyitás: 17:30 Esemény vége: 20:00 (Kiemelt jeggyel: 20:00-21:00-ig állófogadás, amelyen Balogh Levente is jelen lesz.)

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016