• Program


    10. Egri Érsekkerti Nyári Játékok / Pinokkió / zenés mesejáték

    10. Egri Érsekkerti Nyári Játékok / Pinokkió / zenés mesejáték

    Az öreg Dzsepettó mester, farönkből, farag magának egy bábut öreg napjaira, aki olyan élethűre sikeredik, hogy egyszer csak feléled. S azon nyomban útra is kel, hogy megismerje a világot. Vándorlása során találkozik jó szándékú, álszent és buta alakokkal, akik – így vagy úgy – de befolyásolják sorsa alakulását.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. július 19. vasárnap, 10:00

    10. Egri Érsekkerti Nyári Játékok / Pinokkió / zenés mesejáték

    Pinokkió történetét mindenki ismeri. Az öreg Dzsepettó mester, farönkből, farag magának egy bábut öreg napjaira, aki olyan élethűre sikeredik, hogy egyszer csak feléled. S azon nyomban útra is kel, hogy megismerje a világot. Vándorlása során találkozik jó szándékú, álszent és buta alakokkal, akik – így vagy úgy – de befolyásolják sorsa alakulását. A fafejű figura hihetetlen, mulattató és tanulságos kalandokba keveredik, s míg újabb és újabb próbatételekkel szembesül, lassan igazi kisfiúvá érik. Persze mindez nem megy zökkenőmentesen, hiszen mindent meg kell tanulnia a világról, és persze magáról. Fel kell ismernie a különbséget a jó és a rossz között, le kell győzni a kíváncsiság a hiszékenység és az önzés újabb és újabb késztetését, s gyakran a saját hibáiból kell megtapasztalnia, hogy az emberré válás milyen bonyolult és nehéz folyamat… Pláne, hogyha fabáb az illető!

    A fából faragott kisfiú hihetetlen, mulattató és tanulságos kalandjai olyan világba csalogatják a publikumot, amely – bár mesebeli – valóságos problémákat boncolgat. Hisz mindannyiunkban benne van egy fafejű báb, aki szeretné a maga útját járni, szabályok, korlátok nélkül, szabadon élni, és azt tenni, amit csak akar. Aztán ha ezáltal néha szamarakká leszünk… Az bizony megeshet! Az vesse ránk az első IÁ-t, akivel ez még nem történt meg! De ez nem is olyan nagy gond. Hisz a lényeg, hogy bármilyen fafejűek is vagyunk, egy emberi mindig maradjon bennünk: mégpedig a SZÍV! A mesejátékot, a kedves dalok, a
    színes, látványos jelmezek, a humoros helyzetek és figurák teszik a kicsik, és a nagyobbacskák számára is felejthetetlen élménnyé.

    Akik az előadás sikerén dolgoznak

    A mesejátékot írta: Carlo Collodi-Litvai Nelli-Székely Iván

    Szereplők:
    Koncsos Emese, Fehér István, Baráth Zoltán, ér Gabriella, Soós Diána, Szőke Andrea, Szél Anikó, Várhelyi Áron

    Rendező, díszlet: Pálfi Zoltán
    Zenei vezető: Csüllög Judit
    Jelmez: Kovács Tímea, Szőke Andrea
    Koreográfus: Kelemen Dorottya
    Rendezőasszisztens: Várhelyi Orsolya

    Ajánlatunk


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016