• Program


    100 dolog

    100 dolog

    Az ember ne kössön részegen fogadást, mert a gatyája is rámehet. Toni szereti a kávéfőzőjét és a ruhatárát. Paul imádja az kütyüit és az edzőcipőit. Egy napon azonban anyaszült meztelenül ébrednek üres fűtetlen lakásaikban, úgy, hogy nincs semmijük...

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 18. szerda, 17:00

    100 Dolog
    100 Things / 100 Dinge
    12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
    német vígjáték, 111 perc, 2018

    Az ember ne kössön részegen fogadást, mert a gatyája is rámehet. Toni szereti a kávéfőzőjét és a ruhatárát. Paul imádja az kütyüit és az edzőcipőit. Egy napon azonban anyaszült meztelenül ébrednek üres fűtetlen lakásaikban, úgy, hogy nincs semmijük. A két férfi állandóan rivalizál egymással, hogy kiderüljön, melyikük a jobb. Így aztán egy éjszaka olyan fogadást kötöttek, amit még sokáig megemlegetnek. 100 napig a rengeteg dolgukból minden nap csak egyetlen egyet vehetnek vissza. Te meddig bírnád a cuccaid nélkül?

    Ajánlatunk


    Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Ajánló


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016