• Program


    100 Folk Celsius

    100 Folk Celsius

    Koncertjeik humoros, vidám hangulatúak. Kezdetben kizárólag akusztikus hangszereket használtak, de a népszerűség és a közönség számának együttes növekedésével az elektromos hangszerek is helyet kaptak zenéjükben.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 16:00

    100 FOLK CELSIUS koncert

    Az együttes 1976 nyarán alakult. Zenei stílusukat első években a nemzetek zenéi (innen a „folk” szó a nevükben), majd  a country és a bluegrass határozta meg.
    Koncertjeik humoros, vidám hangulatúak. Kezdetben kizárólag akusztikus hangszereket használtak, de a népszerűség és a közönség számának együttes növekedésével az elektromos hangszerek is helyet kaptak zenéjükben.

    Az elmúlt 45 év nem múlt el nyomtalanul: több mint 1.000.000 eladott hanghordozó, sok-sok arany, több platina. Több mint 10.000 koncert itthon és a világ számos táján.

    A zenekar hangszerelte és játszotta az "A nagy ho-ho-ho horgász" c. rajzfilm sorozat zenéjét és készített lemezeket többek között Gálvölgyi Jánossal, Tahi Tóth Lászlóval, Eszményi Viktóriával, az Animal Cannibals-szel, Bach Szilviával, Karsai Gizivel, a Hooligans-szel, az Omegával és a Magna Cum Laude-val.

    A zenekar tagjai napjainkban: Littvay Imre, Mikes Attila, Légrády Péter, Kocsándi Miklós, Heiling Gábor

    Ajánlatunk


    Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

    Ajánló


    A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

    A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016