• Program


    13. Ördögkatlan Fesztivál - hétvégi bérlet

    13. Ördögkatlan Fesztivál - hétvégi bérlet

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. július 27. hétfő, 7:00


    12 sikeresen megrendezett fesztivál után ijedten nézhetünk a számra: 13. A babona szerint ez balszerencsét hoz. Mi ezzel mit se törődünk: hiszen a babonával szemben ott tornyosul egy tucatnyi év számtalan gyönyörű élménye. Tudhatjuk, hogy a százezernyi látogató, a fellépők ezrei, a sokszáz helyi lakos a szívét hozza a Katlanba, bizotsak vagyunk abban, hogy 2020 nyarán újra a minőség, a szabadság, az emberség ünnepe lesz a 13. Ördögkatlan. Még az is kiderülhet, hogy ez a mi szerencseszámunk.

    Idén már október közepétől kaphatókbérleteink és napijegyeink. Úgy igyekeztünk kitalálni a rendszert, hogy minél hamarabb vásárolod meg őket, annál olcsóbban hozzájutsz. Érdemes - mert talán épp a 13. Katlan lesz a legjobb! 

    Ajánlatunk


    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    Ajánló


    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016