• Program


    13. Román Filmhét: Ne érints meg!

    13. Román Filmhét: Ne érints meg!

    Tizenharmadik alkalommal szervezi a Budapesti Román Kulturális Intézet az Uránia Nemzeti Filmszínházzal közösen a budapesti Román Filmhetet.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. november 19. hétfő, 20:15

    13. Román Filmhét
    Nyolc új filmmel és egy Arany Medvével - november 15. és 19. között

    Tizenharmadik alkalommal szervezi a Budapesti Román Kulturális Intézet az Uránia Nemzeti Filmszínházzal közösen a budapesti Román Filmhetet. Az ötnapos magyarországi ősbemutató-sorozat alkalmából a budapesti közönség a román filmgyártás nyolc friss, ugyanakkor rangos díjakat is begyűjtő produkcióját tekintheti meg az Urániában.

    A filmeket szokás szerint eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük.

    NE ÉRINTS MEG!
    dráma, r.: Adina Pintilie, 125’, 2018
    A dokumentarista stílusban készült alkotás, amely az idei Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon kiérdemelte a legjobb filmnek járó Arany Medvét, megosztotta a kritikusokat, ami elsősorban annak köszönhető, hogy tabuk nélkül beszél a szexualitásról, és alapjaiban kérdőjelezi meg az emberi lét egyik legfontosabb aspektusáról, az intimitásról alkotott elképzeléseinket.

    Ajánlatunk


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Ajánló


    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016