• Program


    22:30 BURAK YETER 21:30 Lotfi Begi 20:00 Szeresd a Trashem Bébi

    22:30 BURAK YETER 21:30 Lotfi Begi 20:00 Szeresd a Trashem Bébi

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 14. szombat, 22:30

    Program:

    20:00 Szeresd a Trashem Bébi
    21:30 Lotfi Begi 
    22:30 BURAK YETER
    00:00-01:00 Szeresd a Trashem Bébi  

    MISKOLCRA ÉRKEZIK A KLUBZENE EGYIK IGAZI IKONJA BURAK YETER, 2021. augusztus 14-én 22:30-tól a Lovagi Tornák Terén bulizhatsz, a Tomorrowlandet is megjárt török származású producerzsenivel, akinek világhírű slágereit számtalanszor hallhattad a rádióban: 'Tuesday', 'Friday Night' vagy a Netflixen futó A nagy pénzrablás című sorozat főcímdalát is hallhatod a 'My Life Is Going On'-t!

    Burak Yeter – Tuesday
    https://youtu.be/Y1_VsyLAGuk
    Burak Yeter - Friday Night
    https://www.youtube.com/watch?v=bEDYEjfvmCk
    Burak Yeter & Cecilia Krull - My Life Is Going On
    https://www.youtube.com/watch?v=qBDyiZ8ZXWI
    Burak Yeter & DoubleN - Needed U
    https://www.youtube.com/watch?v=6Wji8y0_5ts

     

    21:30-TÓL A LEMEZJÁTSZÓK MÖGÖTT Lotfi Begi, Magyarország legismertebb - Fonogram díjas, MTV Music Awards és Petőfi díjas - lemezlovasa és producere. A Rádió 1 Live Mix műsorvezetője!

    Szeresd a Trashem Bébi 

    20:00-21:00
    00:00-01:00

    Krisztus előttől a XXII. századig minden, ami szem szájnak ingere és imádjuk énekelni! 
    Ez nem Retro ez 100%-ig Trash!

    A rendezvényt KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal rendelkező és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek látogathatják, melyet a védettségi igazolvány bemutatásával, illetve tizennyolcadik életévét be nem töltött személy esetén életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával igazolhatja.

    A 16–18 éves korosztályvédettségi igazolvánnyal, koronavírus ellen védett személy felügyelete nélkül is látogathatja a rendezvényt.
    A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) vagy az EESZT telefonos applikációja fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.

    VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY HIÁNYA MIATT JEGYET NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVÁLTANI.
     
    Jegyinformáció:
    Elővételben 4500 Ft
    A rendezvény napján 5500 Ft

    Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), a rendezvény napján 15:00-23:00 óráig a helyszínen (Tapolcarét utca), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, valamint online a www.diosgyorivar.hu-n, és a JEGY.HU-n.

    Ajánlatunk


    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Ajánló


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016