• Program


    4. Magyar Filmszüret - LENGEMESÉK 2.

    4. Magyar Filmszüret - LENGEMESÉK 2.

    A debreceni Magyar Filmszüret az ország egyik legnagyobb hazai filmekkel foglalkozó fesztiválja. Immár negyedik alkalommal vetítünk közönségünknek a megelőző év magyar filmalkotásaiból, éltetve a hazai filmgyártást, a magyar filmkultúrát.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. február 2. szombat, 14:00

    A 4. Magyar Filmszüreten a 2018-as év mozifilmjei kapnak főszerepet. Összesen 23 magyar filmalkotást láthat a közönség 11 napon keresztül. A fesztivál valamennyi napján közönségtalálkozóval várjuk nézőinket, amelyek során rengeteg érdekesség és műhelytitok tárul fel a magyar filmgyártás világából.

    14:00 Lengemesék 2. – Tél a nádtengeren
    (magyar rajzfilm, 70 perc, 2018)

    Ajánlatunk


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Ajánló


    Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016