• Program


    8D Moziélmény 2 fő részére

    8D Moziélmény 2 fő részére

    Fogatverseny a Star Wars filmből, sárkányon repülés az Avatarból! Ez, és még sok más kaland megtörténhet velünk a 8D Mozi vetítésein. Robbanások, zuhanás, víz alatti merülés, havas hegyek közötti repülés és számtalan különleges helyzetben lesz részünk.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:01

    Fogatverseny a Star Wars filmből, sárkányon repülés az Avatarból! Ez, és még sok más kaland megtörténhet velünk a 8D Mozi vetítésein. Robbanások, zuhanás, víz alatti merülés, havas hegyek közötti repülés és számtalan különleges helyzetben lesz részünk.
    Süvítő szél és szakadó hóesés idézi meg a természet erőit a moziteremben, miközben a 3D látvány elvarázsol minket. A minden irányba mozgó székek és a székekbe épített különleges hatások képesek elvenni a valóság érzésünket. Tényleg új érezzük, mintha benne lennénk a filmben, velünk történnének meg a dolgok.

    Az időpont foglaláskor lehet választani Családi vagy Kaland program közül. A Családi vetítést a 10–14 éves gyerekekkel érkező családoknak javasoljuk. A Kaland program akciódúsabb képi jeleneteket és hanghatásokat tartalmaz, ezért inkább felnőtt nézőinknek javasoljuk.

    Fontos információk: Bármilyen krónikus betegségről, fogyatékosságról még a vetítés előtt tájékoztatni kell a mozi munkatársait (cukorbetegség, epilepszia, stb.).

    Az Élmény időtartama: A program 30 perc 8D hatású filmvetítést tartalmaz.

    Létszám: A voucher 2 fő részére szól. Egy vetítés alkalmával egyszerre 18 fő részére van ülőhely a 8D moziteremben.

    A programon szigorúan 10 éves kor felett lehet részt venni.

    Ajánlatunk


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Ajánló


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016