• Program


    A BROADWAY CSILLAGA – Barbra Streisand legszebb dalai

    A BROADWAY CSILLAGA – Barbra Streisand legszebb dalai

    Fellépők: Szulák Andrea, Veres Mónika Nika, Gájer Bálint, László Boldizsár és a Don Lázi Swingtet Lázár István vezetésével

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 7. szerda, 20:00

    24. Zsidó Kulturális Fesztivál
    2022. szeptember 4-12.

    A BROADWAY CSILLAGA – Barbra Streisand legszebb dalai

    Ezen a nagyszabású koncertünkön az idén 80 éves Barbra Streisand páratlanul gazdag munkássága előtt tisztelgünk olyan csodálatos magyar művészek tolmácsolásában, mint Szulák Andrea, Veres Mónika Nika, Gájer Bálint, László Boldizsár és a Don Lázi Swingtet Lázár István trombitaművész vezetésével.

    Egy olyan előadóművészt kívánunk bemutatni, aki színésznőként és énekesnőként is évtizedeken keresztül közönségkedvenc tudott maradni – és ma is az! A koncert során felcsendülnek a Funny Girl, a Hello Dolly, az Ilyenek voltunk, a Csillag születik, és leghíresebb dala is. Különleges kiváló zenei csemege lesz az est, méltóan tisztelegve a különleges világsztárhoz.

    * Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
    * Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

    Ajánlatunk


    Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016