• Program


    A civilizáció visszavág - Puzsér Róbert egész estés műsora

    A civilizáció visszavág - Puzsér Róbert egész estés műsora

    Puzsér Róbert önálló estje  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 20. csütörtök, 20:00

    Puzsér Róbert kritikus és közéleti személyiség, a hazai nyilvánosság összetéveszthetetlenül egyedi stílusú, kérlelhetetlenül őszinte, ellentmondásos érzelmeket keltő alakja.

    Pályáját a kollektív tabuk felmondására tette fel, a kritikusi tevékenység körét az elmúlt tíz év során messze tovább tágította annál, mint ahol a színházak és koncerttermek falai húzódnak. A provokatív szabadgondolkodó nem csak írásaival vagy rádió- és tévéműsoraival ostromolja a nyilvánosságot, de élő fellépései alkalmával is előszeretettel mozgósítja közléskényszerét. Bevallása szerint nem zavarja, ha a közönség jól érzi magát, stand-upjainak célja azonban nem a szórakoztatás, hanem egy katartikus, szellemet és lelket egyaránt megmozgató, rendkívül intenzív élmény kiváltása. Előadásai a helyszín elhagyása után még napokig visszhangzanak a közönség tagjainak fejében.

    Az előadás időtartama kb. 2x50-55 perc, 1 szünettel

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016