• Program


    A császár új ruhája

    A császár új ruhája

    Andersen: A Császár új ruhája
    interaktív mesejáték
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. november 23. péntek, 11:00


    A Veres 2szervolt mesebérletek előadása

    A mai világunk gyakran mutat hamis képet, amelyben az ember könnyen elhiheti, hogy a külsőségek nagyon fontosak. A császár új ruhája egy hiú császár, császárkisasszony, egy hatalomra vágyó miniszter és egy tiszta szívű és eszű magyar fiú történetét mutatja be. Ebben az átdolgozásban a császárkisasszony kérője Bonifác, a magyar fiú. A császár sem szívesen viseli a hivatalával járó nehézségeket, legszívesebben elmenekül feladatai elől. Ruháihoz megy, folyton újabbnál újabb kollekciókat tervez. Feladata azonban, hogy férjhez adja egyetlen lányát, Rozalindát, akinek eddig egyetlen kérő sem felelt meg. A hatalomra vágyó Miniszter, a császár fő tanácsadója azonban összekuszálja a szálakat, mert maga szeretne a császári trónra lépni. Célja, hogy ügyeskedéseivel hatalomra jusson. Ám Bonifác megleckézteti a Császárt, Rozalindát és a Minisztert is. A mese felnyitja szemünket, hogy mi a különbség a hamis és a talmi között és bizony az is kiderül, hogy nem a ruha teszi az embert.

    *

    Szereplők:

    Miniszter: Pelsőczy László
    Császár: Boros Ádám
    Bonifác: Lénárt László
    Rozalinda: Házi Anita/Némedi-Varga Tímea

    *

    Asszisztens: Házi Anita
    Díszlet: Simon Design
    Fény-hang: Katona Ági
    Zene: Tyutyu
    Jelmez: Kiszely Melinda
    Rendezte: Némedi-Varga Tímea

    *

    az előadás hossza: kb 65 perc
    Mesejáték 6-10 éveseknek

    A Gergely Theáter vendégjátéka.

    Ajánlatunk


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

    Ajánló


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016