• Program


    A Dunakanyar borai Hidegkuti Gergely szőlész, borász előadásában

    A Dunakanyar borai Hidegkuti Gergely szőlész, borász előadásában

    A 12 kóstolt bor mellett az úttörő vállalkozások történeteit, a borok mögötti kulisszatitkokat és a borászok vízióit is megismerhetik mindazok, akik ellátogatnak erre a kóstolóra.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 25. szombat, 19:00

    A Dunakanyar borai
    Hidegkuti Gergely szőlész, borász előadásában
     
    Szentendre és környékének a bortermelése a 19. század végén a filoxéra járványt követően összeomlott és feledésbe merült. A közelmúltban azonban több kezdeményezés is indult Dunabogdánytól egészen Budakalászig, hogy ismét jó borok készülhessenek a Dunakanyarban. Ez a kóstoló egy igazán különleges alkalom, ugyanis a környék borászai most először mutatják be közösen, egymást kiegészítve a boraikat egy workshop keretében.

    Ajánlatunk


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ajánló


    A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

    Művészetek Háza Gödöllő Helyszín: Parkszínpad (szabadtéri színpad) Esemény kezdése: 2024. 05. 05. (vasárnap) 11.00 és 2024.05.12. (vasárnap) 11.00

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016