• Program


    A dzsungel könyve

    A dzsungel könyve

    Maugli, az emberkölyök, amióta az eszét tudja, a dzsungelben él. Bagira, a feketepárduc és Balú, a barnamedve, Maugli tanítómesterei farkasnak nevelték. Ám egy nap rádöbben, hogy ő más, mint a többi farkas, más, mint a dzsungel összes többi teremtménye. Nyomozásba kezd, hogy megtudjon egyet s mást a származásáról.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. március 26. vasárnap, 11:00

    A dzsungel könyve

    Maugli, az emberkölyök, amióta az eszét tudja, a dzsungelben él. Bagira, a feketepárduc és Balú, a barnamedve, Maugli tanítómesterei farkasnak nevelték. Ám egy nap rádöbben, hogy ő más, mint a többi farkas, más, mint a dzsungel összes többi teremtménye. Nyomozásba kezd, hogy megtudjon egyet s mást a származásáról. Felfedezőútjai során megismerkedik a Bandar-loggal, a szürke majmok népével és a majmok két szeleburdi királyával, Kával, a sziklapitonnal, aki a szüleiről mesél neki, és végül eljut egészen az emberekig. Találkozik egy emberpárral, akik megismertetik vele a tüzet, amit a dzsungelben csak úgy neveznek: a vörös virág. Mauglit lenyűgözi az emberi faj, ám Balú és Bagira óva intik: az emberek nem tisztelik a dzsungel törvényét, ők az ember törvénye szerint élnek, de az a törvény nem tisztességes, nincs tekintettel a dzsungelre, és a dzsungelben élő teremtmények jogaira. Ráadásul felbukkan egy szörnyű alak a múltból: Sir Kán, a tigris Maugli életét követeli, mondván embernek a dzsungelben semmi keresnivalója. Maugli kétségek közt vergődik, nem tudja, hová tartozik, embernek túlságosan farkas, farkasnak pedig túlságosan ember. Keresi a gyökereit, és legfőképpen keresi önmagát. Hol lelhet otthonra? Az emberek vagy a dzsungellakók között? És melyik törvényt kövesse: az ember vagy a dzsungel törvényét? 

    Alkotók:

    Rudyard Kipling azonos című műve alapján írta: Nagy Orsolya

    Látványtervező: Svila Velichkova

    A látványtervező munkatársa: Elena Tsonkova

    Zeneszerző: Rab Viki

    Korrepetitor: Kertes Anna

    Koreográfus: Ladányi Andrea (Kossuth-, Liszt Ferenc- és Harangozó Gyula-díjas, érdemes művész)

    Rendezőasszisztens: Győri Virág

    Rendező: Markó Róbert

    Játsszák:

    Maugli: Berta Csongor m.v.

    Balú, barnamedve: Szukenyik Tamás

    Bagira, fekete párduc: Kocsis Rozi (Blattner Géza-díjas)

    Szürke testvér, farkaskölyök: Vitányi-Juhász István

    Tikka, szürke majom: Vitányi-Juhász István

    Masal, szürke majom: Bora Levente m.v.

    Vindaloo, szürke majom: Csernák Norbert m.v.

    Tandoori, szürke majom: Nagy Petra m.v.

    Dezső, szürke majom: Szukenyik Tamás

    Ká, sziklapiton: Nagy Petra m.v.

    George, ember: Csernák Norbert m.v.

    Mary, ember: Nagy Petra m.v.

    Sir Kán, tigris: Csernák Norbert m.v.

    Tabaki, sakál: Bora Levente m.v.

    Ajánlatunk


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016