• Program


    A HATTYÚK TAVA (élő balettközvetítés)

    A HATTYÚK TAVA (élő balettközvetítés)

    Liam Scarlett szemet gyönyörködtető 2018-as új produkciója visszatér a Covent Garden színpadára. A Royal Ballet teljes társulatát felvonultató előadás valódi remekmű, melyben az elátkozott szerelmesek története számos felejthetetlen pillanatot nyújt a nézőknek.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 1. szerda, 20:15

    Cselekmény
    Siegfried herceg egy csapat hattyúra lel vadászat közben. Amikor az egyik hattyú gyönyörű nővé változik, a herceg azonnal szerelembe esik. Odette azonban egy sötét varázslat foglya, aminek köszönhetően csak éjjelente öltheti fel emberi alakját.
    A gonosz Von Rothbart, aki Odette átkáért is felelős, saját lányát, Odile-t Odette-nek álcázva próbálja rávenni Siegfridet, hogy törje meg szerelmes esküjét. A megtévesztett Siegfried szerelmet vall Odile-nak, amivel elveszi az esélyt Odette-től, hogy valaha is megtörjön az átka.

    Háttér
    Liam Scarlett lenyűgöző 2018-as produkciója ebben az évben újra meghódítja a színpadot. Hűen ragaszkodva Marius Petipa és Lev Ivanov szövegkönyvéhez, Scarlett új koreográfiái és John MacFarlane lenyűgöző színpadképe új életet lehelt a világ talán legismertebb és egyben legkedveltebb balettklasszikusába. Az elátkozott szerelmesek örök érvényű meséjében a teljes társulat megcsillogtathatja tehetségét, az új generáiókkal is megismertetve ezt a mesterművet. Csajkovszkij első balettjének szimfonikus sodrása tökéletesen kiegészíti a kitűnő koreográfiát, gondoljunk csak Siegfried herceg és Odile nagy pas de deux-jére a hattyúk tava mellett. Az intimitás és a szenvedély lélegzetelállító egyvelege a koreográfiában megismételhetetlen pillanatokkal ajándékozza meg a nézőket.

    Zene: Pjotr Iljics Csajkovszkij
    Koreográfus: Liam Scarlett, Marius Petipa és Lev Ivanov nyomán
    Díszlet, jelmez: John Macfarlane
    Karmester: Koen Kessels

    Az előadás hossza: 2 óra 55 perc, két szünettel
    Eredeti Nyelven (Felirat nélkül)
    12 éven aluliak számára nem ajánlott

    Ajánlatunk


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016