• Program


    A hős

    A hős

    Epikus harcok, külön szerepekre írt zenei témák, lángoló szerelmek és végtelen mennyiségű, az egész előadáson átívelő humor.
    Szuperhős film színházi megvalósításban, mely mindenkinek szól. És, hogy ki az igazi „HŐS”, azt majd a tisztelt néző eldönti.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 31. péntek, 22:30

    A hős

    Héraklészt, a legnagyobb ókori héroszt mindenki ismeri. Mi Szophoklész „Trakhiszi nők” című drámáját feldolgozva, a mai szuperhősfilmek mintájára állítjuk színpadra életének utolsó, nagyszabású történetét. Miszerint épp végez tizenkét lehetetlen munkájával és utolsó hadjáratáról várja haza szerető felesége, Déianeira, valamint Trakhisz egész népe. A jóslat szerint a munkák után megpihenhet, ha hazatér. HA... ez nagyon jó. De Aphrodité, a szerelem istennője belekontárkodik ebbe a boldog jövőképbe. Ugyanis Héraklész új feleségével, Ioléval érkezik a városba. Ez az új szerelem hozza el a legsötétebb végkimenetelt. Még a legnagyobb félisten se tökéletes. Tehát nekünk sem kell annak lenni.
    Epikus harcok, külön szerepekre írt zenei témák, lángoló szerelmek és végtelen mennyiségű, az egész előadáson átívelő humor.
    Szuperhős film színházi megvalósításban, mely mindenkinek szól. És, hogy ki az igazi „HŐS”, azt majd a tisztelt néző eldönti.

    Szereposztás:
    Déianeira: Sipos Vera
    Dajka: Nagy Mari
    Hüllosz: Hencz András
    Likhasz: Makranczi Zalán
    Koldus: Bánki Mihály
    Nesszosz: Kovács S. József
    Iolé: Hermányi Mariann
    Héraklész: Gaál Dániel
    Kar: Gyulai-Zékány István, Hermányi Mariann, Kovács S. József, Nagy Rebeka, Vadász Krisztina

    Zenészek:
    Ifj. Márkos Albert
    Kun Bálint
    Szereceán Tihamér
    Virág Anna

    Alkotók:
    Zeneszerző: Márkos Albert
    Látványtervező: Bartos Letícia
    Dramaturg: Sándor Júlia
    Másod dramaturg: Tóth Gergely
    Drámapedagógus: Csikász Ágnes
    Rendezőasszisztens: Solténszky Ráhel
    Rendező, koreográfus: Gaál Dániel


    Az előadások előtt egy órával fakultatív drámapedagógiai foglalkozást tartunk a 218-as teremben.
    A részvétel a korlátozott létszám miatt (max. 20 fő!) regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékotokat kérjük e-mailben jelezzétek felénk, a tárgyban megjelölt dátummal a következő címen:
    szervezes@szfe.hu




     

     

    Ajánlatunk


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    vígjáték két részben

    Ajánló


    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016