• Program


    A kis herceg - nem csak gyerekeknek

    A kis herceg - nem csak gyerekeknek

    Történet egy pilótáról, aki kényszerleszállást hajt végre a Szahara közepén, és az ő látomásáról, a kis hercegről. Ez a tündéri teremtés az egyetlen, aki eltereli a figyelmét a hamarosan bekövetkező napszúrástól, szomj és éhhaláltól. Ő az egyetlen, aki társaságot nyújt neki addig, amíg megjavítja a repülőjét és megmenekül..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 29. vasárnap, 11:00

    Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

    A KIS HERCEG nem több és nem kevesebb, mint a lélekig csupaszított emberi természet. Egy magával ragadó történet, amit minimum kétszer kell elolvasni.
    Antoine de Saint-Exupéry legismertebb regénye úgy is bemutatja a világot, ahogy látnunk kéne, és úgy is ahogy valójában megmutatkozik. Az előadással is erre törekszünk.
    Történet egy pilótáról, aki kényszerleszállást hajt végre a Szahara közepén, és az ő látomásáról, a kis hercegről. Ez a tündéri teremtés az egyetlen, aki eltereli a figyelmét a hamarosan bekövetkező napszúrástól, szomj és éhhaláltól. Ő az egyetlen, aki társaságot nyújt neki addig, amíg megjavítja a repülőjét és megmenekül. Mialatt megéljük velük, hogyan ,,szelídítik meg egymást” és meghallgatjuk a kis herceg kalandos útját a pilótáig, mi is elhisszük, hogy nem puszta délibáb volt ő. Igazi barát, aki megtanította: ,,Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan”.


    Szereposztás:
    A kis herceg................ Plaszkó Bence
    Pilóta Hajdu................ Tamás Miklós
    Rózsa, Kígyó.............. Urbán Viktória
    Róka........................... Borbáth Ottília
    Bolygólakó ember....... Zsiga László

    Rendező-koreográfus: Gaál Dániel
    Színpadra alkalmazta: Gaál Dániel

    A változás jogát fenntartjuk!

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

    Ajánló


    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016