• Program


  A kuflik és az akármi – Ebből még bármi lehet!

  A kuflik és az akármi – Ebből még bármi lehet!

  Augusztus 12-én kerül a mozikba A kuflik és az Akármi. A hét főhős – Zödön, Pofánka, Titusz, Hilda, Valér, Bélabá és Fityirc – harmadjára csábítják a moziba a bolondozásra, felhőtlen szórakozásra vágyó családokat. A kuflik ez alkalommal 10+1 vadonatúj, különálló, humoros történetet tartogatnak a nézőknek.

  A kuflik és az Akármi – Ebből még bármi lehet!
  magyar rajzfilm, 72 perc, 2021
  6 éven aluliak számára nem ajánlott

  A film egy pontján, amikor nem történik semmi érdekes, Titusz és Fityirc a Csitt-csatt dallal ütik el az időt. A vicces-várakozós betétdal első strófáját most közzétette a YouTube-on a filmet gyártó KEDD, így a gyerekek, szülők, kötögető nagyik együtt dalolhatják a mókás szövegét – mire belejönnek, az új film is megérkezik a mozikba. El ne higgye senki, hogy nem lesz érdekes!

  A kuflik és az Akármi a vicces-várakozós dal mellett 10+1 humoros történetet tartogat a nézőknek. Zödön elvarázsolt foltját keresi, Valér megpróbál eltévedni, Hilda végtelen hosszú sál kötésébe kezd, Fityirc és Titusz egy különleges kiállításra keverednek, Bélabá világkörüli útjáról mesél, Pofánka pedig majdnem végleg elkavarodik az időben.

  A filmből azt is megtudhatjuk, miért bánjunk csínján a szőrbogyókkal, mit tegyünk, ha elfurcsul az árnyékunk, hogyan néz ki egy vadonatúj évszak, mire használható az odavissza-gumó, no és legfőképpen: hogy mi is az az Akármi!

  A hét kufli emellett olyan új szereplőkkel is megismerkedik, mint a titokzatos Mamóka, az ormányos flömd, aki szökdelős-elkapdosósozni is tud, Szamóca Anyóka, aki a boltjában ezernyi furcsa dolgot árul, nem is beszélve a csavargó Vándorkaktuszról, aki messzi földről érkezik az elhagyatott rétre.

  Az új Kuflik mozifilmben semmi sem az, mint aminek elsőre látszik (vagy épp nem látszik) és a nézőkre van bízva, hogy akármibe bármit beleképzeljenek. Ahogyan azt a film szlogenje is mondja: Ebből még bármi lehet!

  Alkotók
  Rendező: Jurik Kristóf
  Író: Dániel András
  Mesélő: Scherer Péter
  Producer: M. Tóth Géza
  Zene: Alpár Balázs

  Bemutató dátuma: 2021. augusztus 12.
  Forgalmazó: KEDD Animációs Stúdió

  SZÓLJON A MOBILOD FITYIRC HANGJÁN!
  Kuflis csengőhang minden mozijegyet  vásárlónak!
  A kuflik és az Akármi mozifilm előtt már ezt halkíthatják le a nézők a moziban.
  A csengőhangot a linken lehet letölteni: https://cutt.ly/Hmffd9f

  Ajánló


  Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az…

  Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016