• Program


    A Liszt Ferenc Kamarazenekar és Ilya Gringolts (hegedű)

    A Liszt Ferenc Kamarazenekar és Ilya Gringolts (hegedű)

    A Liszt Ferenc Kamarazenekar második zeneakadémiai bérleti koncertjére a leginkább illő jelző: izgalmas. Nem félnek vállalni a kihívást a szokatlan műsorválasztással, és tovább fokozzák a közönség kíváncsiságát napjaink zenei életének egyik „legvagányabb” hegedűművészének meghívásával.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. március 10. szerda, 19:30

    Ilya Gringolts előző évadra tervezett budapesti szereplése a járvány miatt elmaradt, így most az együttes vendégeként először találkozhat a főváros közönsége a virtuóz és érzékeny, megalkuvásokat nem ismerő előadóval. Ez a bérlet nem mellesleg a Stradivariéké, a bérlet három vonós szólistája a hangszer-remekek valamelyikén játszik. Ilya mesterhangszere az ex Prové nevet viseli.

    Liszt Ferenc Kamarazenekar
    Művészeti vezető: Várdai István
    Koncertmester: Tfirst Péter
    Közreműködik: Ilya Gringolts (hegedű)

    Műsor:
    Pavel Fischer: 3. vonósnégyes „Mad Piper”
    Leclair: g-moll hegedűverseny, op. 10
    Jörg Widmann: 180 Beats Per Minute
    ---
    Beethoven: Diabelli-variációk, op. 120 – Ilya Gringolts átirata vonószenekarra (Közreműködik és vezényel: Ilya Gringolts)

    Rendező: Liszt Ferenc Kamarazenekar Alapítványa


    Ajánlatunk


    vígjáték két részben

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016