• Program


    A Liszt Ferenc Kamarazenekar hangversenye az NKA megalapításának 25. évfordulóján

    A Liszt Ferenc Kamarazenekar hangversenye az NKA megalapításának 25. évfordulóján

    A Nemzeti Kulturális Alap 2018. szeptember 23. és október 17. között rendezi meg 25 év, 25 nap, 25 esemény című programsorozatát, amellyel a hazai kultúrafinanszírozás talán legmeghatározóbb intézményeként, fennállásának 25. évfordulóját ünnepli. Az ünnepségsorozatban a Liszt Ferenc Kamarazenekar is fellép szeptember 25-i koncertjével.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 25. kedd, 19:30

    A múlt és jelen magyar zeneszerzőinek műveit tűzi műsorára a világhírű együttes. A hangversenyen a fiatal zeneszerző Balogh Máté Melodiemusik című saját szerzeményét vezényli,mellyel 2015-ben az Új Magyar Zenei Fórum Zeneszerző Verseny megosztott 1-2. díját nyerte. Az idén kiemelkedő művészi teljesítményét Liszt Ferenc-díjjal elismert Balog József Liszt: Malédictionját játssza. Emellett felcsendül Orbán György Búcsú Rasumoffsky gróftól című nagysikerű kompozíciója, zárásként pedig Bartók Divertimentójának előadásával tiszteleg a zenekar a 73 évvel ezelőtt, szeptember 26-án elhunyt világhírű zeneszerző emléke előtt.

    Műsor:

    Balogh Máté: Melodiemusik
    Liszt: Malédiction (km.: Balog József - zongora)
    ---
    Orbán György: Búcsú Rasumoffsky gróftól
    Bartók: Divertimento

    Ajánlatunk


    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    Ajánló


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016