• Program


    A mese gyógyít - A rossz döntések csapdái és a jók titkai

    A mese gyógyít - A rossz döntések csapdái és a jók titkai

    A mese gyógyít - A rossz döntések csapdái és a jó döntések titka - Egy izgalmas Grimm mese rendhagyó elemzése és tanításai a mai ember számára. Vezetik: Korpuszné Szedlmayer Bea és Korpusz Sándor

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 31. kedd, 18:00

    A Napfényes Rendezvényterem önismereti meseelemző sorozatának következő részére, A három toll című Grimm-mese gondolatébresztő és felismerésekben gazdag elemzésére invitálunk Titeket. Mit teszel, amikor döntési helyzetbe kerülsz? Előfordult-e már veled, hogy azt tetted, amit nem kellett volna, azt viszont nem, amit kellett volna? Melyek a jó döntés ismérvei és milyen csapdákba eshetünk? Miért mindig a legkisebb királyfi nyeri el a királyságot? Hogyan adnak  választ a mesék legfontosabb életkérdéseinkre itt és most?

    Vezetik: Korpuszné Szedlmayer Bea és Korpusz Sándor Sajátmese-trénerek

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Ajánló


    Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016