• Program


    A mi kis városunk - komédia

    A mi kis városunk - komédia

    Thornton Wilder: A mi kis városunk – komédia
    2019. március 12. (kedd) 19.00 óra

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. március 12. kedd, 19:00

    Thornton Wilder: A mi kis városunk – komédia

    Szereposztás:
    Ioan Peter – rendező
    Alex Mărgineanu – Eugén
    Cecilia Lucanu-Donat – Margit
    Angela Petrean-Varjasi – Célia
    Ştefan Statnic – orvos
    Alina Vasiljevic  – Mária
    Roxana Sabău – tejesasszony
    Robert Pavicsits – tejesember
    Călin Stanciu – Arthur

    Díszlet: Cristina Milea
    Fények: Lucian Moga
    Rendező: Cristian Ban

    Az Ioan Slavici Klasszikus Színház (Arad) előadása

    A mi városunk nézője száz évet utazik vissza az időben olyan aradi személyiségek történetein keresztül, akik a XX. század eleji Arad hétköznapi polgárai voltak vagy jelentőset alkottak a város fejlődése szempontjából. Braun Margit, a Fortuna divatház örököse, aki nem mellesleg az első aradi nő volt, aki autót vezetett, egyike ezen személyeknek.
    „Aradiként gyakran feltettem magamnak a kérdést, vajon ki lakott a ma műemlékként számon tartott épületekben, milyen üzletek voltak ezelőtt száz évvel a főutcai patikák és kaszinók helyén és vajon mivel töltötték az időt szombat este az aradi polgárok?

    A mi kis városunk mintegy folytatása az aradi színház Az enyémek nagyszerűek voltak! című előadásának, amely egy különleges és intim találkozás volt a szereposztásban játszó színészekkel valós történeteiken keresztül, a mostani produkcióban közösen próbáltunk életre kelteni hajdani aradi személyiségeket, felépíteni és újraértelmezni egy szeletet a régi Arad történelméből. Thornton Wilder, a harmincas években írt és mára kultikussá vált szövegét alapul véve, interjúk, archív fényképek és helytörténeti munkák tanulmányozásával, az előadás szövegkönyve a próbák alatt született meg azzal a céllal, hogy a néző új szemszögből láthassa a mi városunk egykori lakóit, megpróbálva a közösség fogalmának új perspektívát adni, amennyiben ez a fogalom jelent még valamit a ma emberének.” (Cristian Ban)

    Az előadást román nyelven, magyar felirattal láthatják.
    Az előadást 14 éves kor feletti nézőinknek ajánljuk!

    Ajánlatunk


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016