• Program


    A művészet templomai: Vatikáni Múzeum

    A művészet templomai: Vatikáni Múzeum

    A művészet templomai: Vatikáni Múzeum

    feliratos, olasz-angol ismeretterjesztő film
    Rendező: Marco Pianigiani
    Főszereplők: David Brandom, Paolo Casiraghi, Simone D’Andrea, Antonio Paolucci
    Játékidő: 65 perc
    Formátum: 2K DCP, eredeti nyelven, magyar felirattal
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 14. kedd, 18:00

    A művészet templomai ismeretterjesztő sorozat legelső epizódja soha nem látott minőségben tárja a nézők elé a Vatikáni Múzeum kétezer éves múltra visszatekintő gyűjteményének legkiemelkedőbb műalkotásait és a Sixtus-kápolna lenyűgöző freskóit, a Múzeum igazgatója, Antonio Paolocci professzor kalauzolásával. Az Ultra HD 4K minőségben forgatott filmben többek között olyan remekművekben mélyülhetnek el a nézők, mint Michelangelo, Raffaello, Leonardo da Vinci, Giotto és Caravaggio műalkotásai, a Laokoón-csoport továbbá 19.-20. századi művészek, köztük Van Gogh, Chagall és Salvador Dalí festményei. Marco Pianigiani rendező látványos kamerabeállításokkal és ünnepélyes zenei aláfestéssel mutatja be a múzeum és a kápolna legfontosabb műtárgyait, melyek évente 5,5 millió turistát vonzanak a katolikus egyház központjába. A festmények és freskók szemléltetésénél újfajta térábrázolási filmtechnikát alkalmaztak: a nagy felbontású képrészletek a síkból kiemelkedve mélységet is adnak a műalkotásoknak. Ez az új nézőpont lehetővé teszi a nézők számára, hogy még jobban elmélyülhessenek a festmények részleteiben.

     

    Ajánlatunk


    Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Ajánló


    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

    Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016