• Program


    A nyár hírnökei

    A nyár hírnökei

    Szabadtéri kamarakoncert könnyed hangulatban, Mona Dániel műsorvezetésével, rézfúvósokkal a kastélyparkban.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. május 15. szombat, 17:00

    Hosszú várakozás után, az év első koncertjén a rézfúvós hangszereké lesz a főszerep. A fanfár-hangulatú, már-már nyárias délutánt idéző koncerten a Budapesti Filharmóniai Társaság egyik kiváló kamaraformációja, a Filharmónia Rézfúvós Kvintett előadását hallhatja a közönség Martonvásáron, a Brunszvik-kastély parkjában. Az együttes az év szokatlan, ugyanakkor hőn áhított megnyitásához méltó hangvétellel járja körbe a zeneirodalom korszakait, a barokktól napjainkig. Az előadásban elhangzó könnyed intermezzókért Mona Dániel zenetörténész felel. Műsor: Farnaby: Szvit, Mozart: Egy kis éji zene - 1. Allegro, Grieg: Szvit, Gershwin: Prelűdök és Winkler Balázs: Szvit. Előadja: Winkler Balázs, Király Tibor - trombita, Lakatos Péter - kürt, Ujj Tibor - harsona, Keresztesi Bálint - tuba.

    A hatályban lévő kormányrendelkezéseknek megfelelően az eseményen nézőként a koronavírus ellen védett, azaz védettségi kártyával rendelkező személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy vehet részt. 

    Ajánlatunk


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ajánló


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016