• Program


    A somlói borrend bemutatja:" Rozé fresh " - Előnyári borkóstoló 10 magyar borvidék 2020-as rozéiból
    2

    A somlói borrend bemutatja:" Rozé fresh " - Előnyári borkóstoló 10 magyar borvidék 2020-as rozéiból

    Meggyőződésünk (és alapszabályunk) szerint egy borrendnek alapvető kötelessége, hogy elsősorban természetesen saját borvidéke borait, de azon túl általában a magyar borokat minél szélesebb körben megismertesse, reklámozza.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. május 21. péntek, 17:30


    Némileg meglovagolva a jelenlegi borfogyasztási divatot jutottunk arra az elhatározásra, hogy a járványhelyzet lazító intézkedései életbe lépésével és a nyár közeledtével idei első borkóstolónkat a 2020-as év 10 magyar borvidéke rozéinak szenteljük.

    Válogatási elveinket kimondottan 2 fajta rozémárka bemutatása vezérelte: a kikerülhetetlen, közismert, kedvelt rozék és a kevéssé, vagy egyáltalán nem ismert, boltban, vinotékában meg nem vásárolható 2020-as rozék bemutatása. Így biztosan lesznek olyan márkák, amelyeken csodálkozunk, hogy kimaradtak a borsorból, és lesznek olyanok, amelyeken csodálkozunk, hogy eddig hogy maradtak ki bárhonnan is.

     A rendezvény csak védettségi igazolvány és személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány bemutatásával látogatható! 

     

     

     

     

     

    Ajánlatunk


    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016