• Program


    A szépség és a szörnyeteg

    A szépség és a szörnyeteg

    Hol volt, hol nem volt… kezdődik a klasszikus mese, melynek középpontjában egy átok, a hűség és a mindent legyőző szerelem áll. És persze az örök igazság: A BELSŐ SZÉPSÉG MINDEN KÜLSŐSÉGNÉL RAGYOGÓBB, ÉS TÖBBET ÉR MINDEN KINCSNÉL!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. október 29. péntek, 17:00

    “A SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG” táncszínházi előadás 

     

    Hol volt, hol nem volt… kezdődik a klasszikus mese, melynek középpontjában egy átok, a hűség és a mindent legyőző szerelem áll. És persze az örök igazság: A BELSŐ SZÉPSÉG MINDEN KÜLSŐSÉGNÉL RAGYOGÓBB, ÉS TÖBBET ÉR MINDEN KINCSNÉL!

    Belle és a Szörnyeteg története telve van izgalommal, varázslattal és nem utolsó sorban humorral. Az elátkozott kastély lakói minden erejüket bevetik, hogy újra emberré válhassanak, miközben a „rabságban sínylődő” Belle szíve lassan megnyílik a ház ura felé. Ám a happy end még közel sem garantált, az idő ugyanis egyre fogy, ráadásul Belle és a Szörnyeteg bimbózó románcát a lányra áhítozó pökhendi ficsúr, Gaston sem nézi jó szemmel, aki a legvégsőkig is képes elmenni azért, hogy célját elérje. 

    A mézes-mázas szavak mögé látó Belle azonban szívesebben fogadja a Szörnyeteg kissé bumfordi udvarlását, hiszen meglátja benne azt a jóságot és önzetlenséget, amely Gastonból mindvégig hiányzott. De vajon elegendő-e mindez ahhoz, hogy a lány szíve valódi szerelemre gyúljon mielőtt még az utolsó rózsaszirom is lehullana, vagy örökre elveszítik egymást és Belle keze végül mégis Gastoné lesz.

    KERTÉSZ PÉTER Jászai díjas színművész rövid de ízes átvezető narrációi, az Egyesült Államokból érkezett maszkok és a színházi jelmezek, a látványos háttérvetítéses díszletek és a klasszikus zenei aláfestés valódi nagyszínházi élményt biztosít.

    Narrátor: Kertész Péter

    Belle: Vincze Renáta

    Gonosz nővér/Óra: Annus Beáta

    Apa/Gyertyatartó/herceg: Kerekes Patrik

    Gaston/Szörnyeteg: Vass Sándor Gergely

    Stylist: Kovács Tímea

    Díszlet/látvány/ötlet: Alessandro Ferraro

    Háttéranimáció és világításterv: Kiss Imre

    A rendező/koreográfus asszisztense: Annus Beáta

    Rendezte és koreografálta: Vass Sándor Gergely

    A darab egy felvonásban (55 percben) mesél az óvodás és az alsós korosztálynak, de valójában akár 0-100 évig élvezhető.

    Ajánlatunk


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Ajánló


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016