• Program


    A szív hídjai
    5

    A szív hídjai

    Az 1960-as évek Amerikájában Robert Kincaid fotográfus, a magányos és saját értékrend szerint élő vándor, a National Geographic megbízásából járja Madison megyét, hogy képeket készítsen a híres fedett hidakról. Itt ismerkedik meg véletlenül Francescával, egy helyi farmer feleségével, aki a világtól elzártan él, nagyon is távol kerülve itáliai fiatalsága intellektuális környezetétől.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. július 7. kedd, 20:00

    A szív hídjai
    színmű
    James Waller regénye alapján színpadra alkalmazta: Zöldi Gergely

    A szív hídjai

    Egy hihetetlen és csodálatos szerelem szívszorító történetével találkozunk. Az 1960-as évek Amerikájában Robert Kincaid fotográfus, a magányos és saját értékrend szerint élő vándor, a National Geographic megbízásából járja Madison megyét, hogy képeket készítsen a híres fedett hidakról. Itt ismerkedik meg véletlenül Francescával, egy helyi farmer feleségével, aki a világtól elzártan él, nagyon is távol kerülve itáliai fiatalsága intellektuális környezetétől. Francesca családja, férje és két gyermeke - a találkozás idején - négy napra egy távoli vásárra utazott. A két magányos ember az első pillantásra egymásba szeret, a boldogtalanság és magány sodorja őket egymás karjaiba... s a hétköznapi találkozásból fantasztikus szerelem születik... Mindössze négy nap adatott számukra, hogy átéljék annak a boldogságnak az érzését, amelyre minden ember vágyik... Aztán soha többé nem találkoznak. Francesca gyermekei csak anyjuk halála után értesültek a  nekik írt levelekből és naplóból, mi is történt abban a csodálatos négy napban.
     
    Szereplők:
    Francesca............................... Kovács Edit Jászai Mari-díjas
    Robert..................................... Bartus Gyula Jászai Mari-díjas
    Michael, Francesca fia............ Szabó Lajos
    Carolyn, Francesca lánya....... Boldog Ágnes

    Dramaturg: Zalán Tibor József Attila- és Babérkoszorú-díjas
    Rendezőasszisztens - súgó - ügyelő: Szojka Cinthia Daniella
    Rendező: Merő Béla 

    A produkció Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökséggel kötött szerződés alapján kerül színre.

    Ajánlatunk


    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016