• Program


    A szívemre hallgassak vagy az eszemre? Dr.Mérő László előadása

    A szívemre hallgassak vagy az eszemre? Dr.Mérő László előadása

    Hogyan hozunk döntéseket és hogyan lenne érdemes döntéseket hoznunk? Az ember alapvetően nem racionális lény. Valóban ész érvek alapján mérlegelünk? Mit tegyünk, ha mást súg a szívünk, mint az eszünk?  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 16. szerda, 18:00

    A szívemre hallgassak vagy az eszemre? - Érzelmeink és döntéseink logikája

    DR. MÉRŐ LÁSZLÓ, matematikus, pszichológus előadása

    Hogyan hozunk döntéseket és hogyan lenne érdemes döntéseket hoznunk? Az ember alapvetően nem racionális lény. Valóban ész érvek alapján mérlegelünk? Mit tegyünk, ha mást súg a szívünk, mint az eszünk?

    A professzor előadásait országszerte vastapssal köszöni meg a közönség. Titka abban rejlik, hogy a hasznos ismereteket magas színvonalon, érhetően, érdekes sztorikkal és jó humorral tárja elénk.

    Ajánlatunk


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

    Ajánló


    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016