• Program


    A Trüffel Kvartett és barátai

    A Trüffel Kvartett és barátai

    Trüffel Quartet és barátai
    – kamarakoncert –

    Bánhegyi Tünde – első hegedű
    Lajhó Barbara – második hegedű
    Kusz Viktória – brácsa
    Kószás Ágnes – cselló

    Gabora Gyula – hegedű
    Lázár Gyula –…  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 20. szombat, 18:00

    Mozart: D-dúr templomi szonáta K.124.
    Massenet-Thais: Meditation
    Pachelbel: Kánon
    Vivaldi: A négy évszak

    A Trüffel Quartet zenészei mindannyian Magyarország egyik vezető zenekara, a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar diplomás művészei. Rendkívül színes repertoárjukban megtalálható szinte minden stílusú zene a barokktól napjainkig. Rendszeresen egész estét betöltő koncerteket adnak templomokban, színházakban, koncerttermekben. Számos komolyzenei hangversenyük mellett gyakran játszanak rock-pop-alternatív zenekarok kísérőjeként, valamint céges rendezvényeken, esküvőkön, családi ünnepeken.

    15 éve rendszeres fellépői egy különleges koncertsorozatnak, melyet Budapest híres templomaiban adnak elő heti rendszerességgel (Szent István Bazilika, Mátyás-templom, Belvárosi Szent Anna templom). Innen jött Kószás Ágnesnek az a gondolat, hogy az idei Zempléni Fesztiválon ezzel a műsorukkal is meglephetnék a közönséget egy esti koncert keretében. Kamarapartnereik is szívesen fogadták a meghívást.

    A kamarazenekar bőgőse, Lázár Gyula szintén a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar tagja, bőgő szólamvezetője. Nem csak a klasszikus zenei élet kiemelkedő alakja, sokoldalúsága megmutatkozik a népzene, a cigányzene és a kortárs művészet terén is.

    Gabora Gyula, az est szólistája a Nemzeti Filharmonikus Zenekar tagja. Zenekari muzsikusként, kamaraművészként és szólistaként egyaránt fellép itthon és külföldön. A Nádor Quartet alapító tagja és első hegedűse.

    A hangversenynek a Füzérradványi Károlyi-kastély ad otthont, mely immáron felujítva, teljes pompázatában nyújt tökéletes kulisszát a Zempléni Fesztivál rendezvényeinek.

    Ajánlatunk


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

    Ajánló


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016