• Program


    A Trüffel Kvartett és barátai

    A Trüffel Kvartett és barátai

    Trüffel Quartet és barátai
    – kamarakoncert –

    Bánhegyi Tünde – első hegedű
    Lajhó Barbara – második hegedű
    Kusz Viktória – brácsa
    Kószás Ágnes – cselló

    Gabora Gyula – hegedű
    Lázár Gyula –…  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 20. szombat, 18:00

    Mozart: D-dúr templomi szonáta K.124.
    Massenet-Thais: Meditation
    Pachelbel: Kánon
    Vivaldi: A négy évszak

    A Trüffel Quartet zenészei mindannyian Magyarország egyik vezető zenekara, a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar diplomás művészei. Rendkívül színes repertoárjukban megtalálható szinte minden stílusú zene a barokktól napjainkig. Rendszeresen egész estét betöltő koncerteket adnak templomokban, színházakban, koncerttermekben. Számos komolyzenei hangversenyük mellett gyakran játszanak rock-pop-alternatív zenekarok kísérőjeként, valamint céges rendezvényeken, esküvőkön, családi ünnepeken.

    15 éve rendszeres fellépői egy különleges koncertsorozatnak, melyet Budapest híres templomaiban adnak elő heti rendszerességgel (Szent István Bazilika, Mátyás-templom, Belvárosi Szent Anna templom). Innen jött Kószás Ágnesnek az a gondolat, hogy az idei Zempléni Fesztiválon ezzel a műsorukkal is meglephetnék a közönséget egy esti koncert keretében. Kamarapartnereik is szívesen fogadták a meghívást.

    A kamarazenekar bőgőse, Lázár Gyula szintén a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar tagja, bőgő szólamvezetője. Nem csak a klasszikus zenei élet kiemelkedő alakja, sokoldalúsága megmutatkozik a népzene, a cigányzene és a kortárs művészet terén is.

    Gabora Gyula, az est szólistája a Nemzeti Filharmonikus Zenekar tagja. Zenekari muzsikusként, kamaraművészként és szólistaként egyaránt fellép itthon és külföldön. A Nádor Quartet alapító tagja és első hegedűse.

    A hangversenynek a Füzérradványi Károlyi-kastély ad otthont, mely immáron felujítva, teljes pompázatában nyújt tökéletes kulisszát a Zempléni Fesztivál rendezvényeinek.

    Ajánlatunk


    Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Ajánló


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016