• Program


    A varázslatos utazótáska

    A varázslatos utazótáska

    A VARÁZSALTOS UTAZÓTÁSKA

    Készen állsz egy képzeletbeli és varázslatos föld körüli utazásra?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. június 20. szombat, 18:00

    Damien White egy különleges kalandra invitál, ahol a föld olyan helyeit és országait járjuk be, ahol megnézhetünk egy-két nagyon izgalmas és látványos csodát, trükköt, illúziót.

    Tudtad például, hogy a híres pohár és golyó játékot már 5000 évvel ezelőtt az egyiptomiak is bemutatták? És mi a helyzet Indiával és a varázslatos kötelekkel? De van ennél misztikusabb része is a földnek, hiszen a maják, az ősi Kína és a rég elfeledett népek is tartogatnak számunkra varázslatos meglepetéseket.

    Gyere és szállj fel te is képzeletbeli repülőgépünkre, ahol a kapitány, Damien megmutatja neked a világ egy csodákkal és varázslattal teli másik arcát is.
    A műsor jellemzői
    Gyerekeknek (6 éves kórtól) és felnőtteknek egyaránt ajánlott.

    A műsor időtartama körülbelül másfél óra.

    Ajánlatunk


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

    Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016