• Program


    Accord Quartet / BTF 2020

    Accord Quartet / BTF 2020

    A 2001-ben alapított Accord Quartet sokszínű, sokféle műfajra és stílusra nyitott repertoárt alakított ki. Nemcsak a klasszikus kamarazenei repertoárban mozognak otthonosan, szívesen próbálják ki magukat akár a kísérleti opera, akár a könnyebb műfajok világában is.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 14. kedd, 19:30

    Accord Quartet / BTF 2020

    Beethoven: Esz-dúr (Hárfa) vonósnégyes, op. 74
    Beethoven: a-moll vonósnégyes, op. 132

    A vonósnégyes tagjai:
    Mező Péter, Veér Csongor – hegedű,
    Kondor Péter – brácsa, Ölveti Mátyás – cselló

    A 2001-ben alapított Accord Quartet sokszínű, sokféle műfajra és stílusra nyitott repertoárt alakított ki. Nemcsak a klasszikus kamarazenei repertoárban mozognak otthonosan, szívesen próbálják ki magukat akár a kísérleti opera, akár a könnyebb műfajok világában is. A nagyközönség a vonósnégyest mégis leginkább a modern zene iránti elkötelezettségéről ismeri, hiszen számos olyan művet mutattak be, melyeket kifejezetten az együttes számára komponáltak.
    A Budapesti Tavaszi Fesztiválon – Beethoven születésének 250. évfordulójára emlékezvén – klasszikus műsorral lépnek fel, ugyanakkor a műsorra tűzött két kvartett a maga idejében műfajhatárokat feszegető darabnak számított. E kompozíciók – az előadóknak éppúgy, mint a hallgatóságnak – ma is komoly kihívást jelentenek, de csakis egy igazán találékony előadás képes felmutatni e darabok konvenciókon túllépő jellegét és örök avantgárd vonásait.

    A koncert a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

    Ajánlatunk


    Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

    Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

    Ajánló


    Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016