• Program


    Adam Ben Ezra / Zohar Fresco

    Adam Ben Ezra / Zohar Fresco

    Egy estén két különleges izraeli művész: az effektpedálos nagybőgővirtuóz és énekes Adam Ben Ezra először koncertezik Magyarországon, az éneklés mellett tradicionális ütőhangszereken játszó Zohar Fresco már járt nálunk a Możdżer-Danielsson-Fresco Trió tagjaként, most pedig saját együttesével érkezik.


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. február 7. csütörtök, 20:00

    Az 1982-ben, Tel-Avivban született Adam Ben Ezra nagyrészt autodidakta módon tanult meg hegedűn, gitáron, zongorán, klarinéton és fuvolán játszani. Igazi szerelme azonban a nagybőgő lett, melyet perkusszív módon is használ, és különféle effektekkel egészít ki. Igazi YouTube-fenomén: Can't Stop Running című első albuma címadó száma több mint hárommilliós nézettséget produkált. Szólóműsorában fő hangszere mellett zongorán is játszik, és saját szerzeményei között Beatles-, David Bowie-, Michael Jackson- vagy Lorde-sláger átiratára is számíthatunk.
    Zohar Fresco 1969-ben, erős török gyökerekkel rendelkező izraeli zsidó családban született: felmenői közé tartozott az ottomán világ egyik nagy lantos-zeneszerzője, a 18-19. század fordulóján élt Tamburi Izhak Fresco is. Zohar a fő hangszerének számító keretes dob mellett ritka keleti instrumentumokat, perzsa, indiai és egyiptomi technikákat is kitanult. A svéd nagybőgős Lars Danielssonnal és a lengyel zongorista Leszek Możdżererrel közös sikertriója mellett játszott Philip Glass, a mexikói-amerikai ütős Glen Velez és az indiai tablajátékos Zakir Hussain társaságában is. Saját együttesében zenésztársai keze alatt arab kanun és darbuka is erősíti az autentikus közel-keleti hangzást.

    Zohar Fresco Quartet:

    keretes dobok, ének: Zohar Fresco
    kanun: Sarel Hacohen
    ütőhangszerek: Mark Moshayev
    ney: Christos Barbas

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Ajánló


    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016