• Program


    Add tovább...

    Add tovább...

    Az est egy szubjektív válogatás Karinthy Frigyes komoly hangvételű verseiből és Kosztolányi Dezső tárcáiból. A keserédes hangulatú gondolatfolyam az életről, mint megismételhetetlen pillanatok láncolatáról, és annak nagy kérdésköreiről szól, a hétköznapiság egyszerűségén keresztül.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 28. hétfő, 19:30

    Add tovább...
    Szina Kinga önálló estje

    Az est egy szubjektív válogatás Karinthy Frigyes komoly hangvételű verseiből és Kosztolányi Dezső tárcáiból. A keserédes hangulatú gondolatfolyam az életről, mint megismételhetetlen pillanatok láncolatáról, és annak nagy kérdésköreiről  szól, a hétköznapiság egyszerűségén keresztül.

    Az előadás a "Köszönjük, Magyarország!" program keretében valósul meg.

    Ajánlatunk


    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Ajánló


    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

    Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016