• Program


    Adrian Mole újabb kínszenvedései a felnőttkor küszöbén

    Adrian Mole újabb kínszenvedései a felnőttkor küszöbén

    Hatszín Teátrum

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. január 25. péntek, 18:00

    Adrian Mole vészesen közeledik a felnőttkor küszöbéhez. Körülötte egy problémás család, és egy felfordult világ. Pandora, az iskola legjobb nője, talán kapaszkodót jelenthetne számára. Adrian naplója a fiú minden kínszenvedését hűen dokumentálja. A világsikerű könyvsorozatból készült ősbemutató egyszerre derűs és fájdalmas, szórakoztató és elgondolkodtató történet: vajon a kamaszok, vagy a felnőttek világa érthetetlenebb? Vajon a felnőttek tényleg felnőttek-e? Vagy sokszor kamaszabbak a kamaszoknál…

    Szereposztás

    ADRIAN MOLE – Dékány BarnabásPANDORA – Osváth JuditNIGEL – Georgita Máté DezsőANYA - Létay DóraAPA - Kerekes JózsefLUCAS/BERT BAXTER – Király Attila/Felhőfi-Kiss LászlóNAGYMAMA/QUEENIE – Szalai KrisztaBARRY KENT - Fehér András e.h.,LOLA SMITH, iskolapszichológus – Litauszky Lilla e.h./Kiss Anna LauraSHARON BOTTS – Kádas Petra e.h.BOTSÁSKA – Tőrös Szilvia d.n,HENDERSON  – Sipőcz András d.n.,CLAIRE NELSON – Szalay Rebeka d.n.BARBARA BOYER/DOKTORNŐ – Podonyi Panni d.n.VICTORIA LOUISE THOMSON/KLINIKAI ASSZISZTENS, ÁPOLÓNŐ – Gáspár BiankaELIZABETH SALLY BROADWAY/SZÜLÉSZNŐ – Hajdu Vera d.n.

    Az előadást 12 éven felülieknek ajánljuk!

    Előadás hossza: 120 perc egy szünettel

    A Hatszín Teátrum felhívja Tisztelt Nézői figyelmét, hogy az előadásban stroboszkóp effekt látható, valamint, hogy a darabban szereplő színművészek gyógyfüves cigarettát és alkoholmentes italokat használnak kellékként.

    Jegyár: 2700 Ft

    Ajánlatunk


    Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    5+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: pálcás báb

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016